Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Vi arbetar långsiktig för en rättvis och medmänsklig värld. I vårt arbete styrs vi av ansvar, rättvisa, partnerskap och kärlek till nästan.

Vi söker professionellt kvalificerade, erfarna personer som delar våra värderingar och kan utföra våra samarbetspartners uppgifter.

 

Funderar du på att jobba på Finska Missionssällskapet? Läs tipsen nedanför.

  1. Bekanta dig med våra mål: Finska Missionssällskapet är en expertorganisation och det är viktigt att personalen är kunnig, välmående och mångsidig. På Hoppets vägkarta hittar du de viktigaste riktlinjerna för vårt arbete.
  2. Bekanta dig med vad vi gör: Varje person och uppgift har en viktig roll i vår arbetsgemenskap och hjälper oss att ta oss mot vårt gemensamma mål. Vi gör ett betydelsefullt arbete både utomlands och i Finland. Du kan ta reda på mer om vårt arbete på våra hemsidor.
  3. Skicka in en ansökan. Vi vill gärna veta mer om dig och vilka kunskaper du har! Vi uppskattar både arbetserfarenhet och andra värdefulla erfarenheter. Berätta om dina kunskaper och intressen inom området. Du ansöker om en tjänst genom att fylla i vår elektroniska ansökningsblankett.

Mer information ger

Minttu Aalto (rekrytering för utrikesuppdrag)
tfn 040 1820 660
fornamn.efternamn@finskamissionssallskapet.fi

Hanna Multisilta (rekrytering för uppdrag i hemlandet och praktikperioder)
tfn 040 837 3550
fornamn.efternamn@finskamissionssallskapet.fi

 

Lediga jobb