Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Global aktion goes Motion & Mission: Bollywood-dans
Lördagen 9 mars klockan 15

Vi inleder vårens Global aktion-verksamhet på ett annorlunda och aktivt sätt: kom med på en rolig och inspirerande danstimme med Bollywood-instruktör Ilona Kolachana! Du behöver inga förhandskunskaper utan vi lär oss en enkel koreografi tillsammans. Efteråt bjuder vi på nepalesiska snacks och mango lassi.

Samtidigt filmar vi en kort, 30-sekunders video som presenterar vår Motion & Mission-verksamhet. Kom med och inspirera andra till att engagera sig! Filmandet kräver inget extra av dig, bara att du är med på danstimmen.
(Om du inte vill vara med i filmen är det inget hinder från att vara med, det är bara att meddela om detta på plats!)

Ta chansen att komma med på en helt gratis, rolig danslektion och lär dig något nytt om en annan kultur. Du får ändå gärna ge en frivillig avgift som går till kvinnors yrkesutbildning, bland annat i Nepal.

Anmäl dig här via Facebook-evenemanget https://www.facebook.com/events/355918438345991/ eller till charlotte.steffansson-myrskog@finskamissionssallskapet.fi senast onsdagen 6 mars.

Evenemanget äger rum vid Finska Missionssällskapet, Magistratsporten 2 a, Böle, Helsingfors.

Brunch: Hopp i klimatkrisen + Do it yourself-workshop
Lördagen 27 april klockan 10:30

Finns det hopp trots klimatkrisen? Hur kan vi vara med och bromsa klimatförändringarna? Kom med och hör mer om vårt arbete bland de allra mest utsatta i världen som drabbas hårdast av klimatförändringarna. Vi inleder med en vegetarisk Fairtrade-brunch. Stanna gärna kvar efteråt på en kreativ verkstad med Tanja Holm som inspirerar med återanvändbara DIY-projekt.

Evenemanget äger rum vid Finska Missionssällskapet, Magistratsporten 2 a, Böle, Helsingfors.

Följ med i Facebook-gruppen!

Charlotte Steffansson-Myrskog hälsar välkommen med i Global aktion!