Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Tack för att du deltog!

Tack för att du vill vara med och förbättra kvinnors ställning i utvecklingsländerna! 

Vårt gemensamma arbete i Botswana

För de 1000 första tävlingsdeltagarna donerar Lunette en euro per deltagare till arbete bland kvinnor i Botswana.

I Botswana erbjuder vi skydd och stöd åt kvinnor som upplevt familjevåld och stöder kvinnor och barn som fallit offer för människohandel. Målet är att kvinnor skall veta om sin rätt till ett värdigt liv och fysisk okränkbarhet. Vi arbetar bland hiv-positiva och riskgrupper för att förhindra diskriminering. Målet är att trygga grundrättigheterna för hiv-positiva och riskgrupper, öka deras kunskap om sina rättigheter och att ge dem möjlighet till rättsskydd och olika tjänster.

Stöd arbetet för kvinnor

Finska Missionssällskapet gör långsiktigt arbete för en mer rättvis och mänsklig värld. Kyrkans budskap om hopp, tro och kärlek till nästan har varit utgångspunkten för vårt arbete i nästan 160 år. Vi verkar i 30 olika länder i samarbete med över 100 samarbetskyrkor och –organisationer.

 

Lunette kom in på den finländska marknaden år 2005. Idag säljer vi i över 40 länder. Lunettes uppdrag är att ha en ärlig och inspirerande konversation om menstruation så att vi kan motivera till positiva känslor om mens och förändra världen för kvinnor – också i utvecklingsländerna.

 

Lunette jobbar för kvinnor

Lunettes menskopp är tillverkad i Finland av mjukt medicinskt silikon som är godkänt enligt FDA. Kopppen håller i flera år och kan användas på nytt och på nytt. Den är också säkrare än engångsskydd. Med i förpackningen finns en förvaringspåse så att du behändigt kan ta koppen med dig.

Vi tror att Lunettes menskopp är framtiden inom kvinnlig hygien. Koppen är gjord av hållbara och miljövänliga material, förpackningen är gjord av återvinningsmaterial  och produkten både tillverkas och packas i Finland.

Läs mer om produkterna från Lunette »