Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Vinn en Johanna-kompost från Pikkuvihreä

Delta i utlottningen av tre st 330 liters Johanna-komposter från Pikkuvihreä! (värde 195 €/st). Klimatförändringarna drabbar speciellt världens fattiga och försvårar livet för till exempel kastlösa daliter och etniska minoriteter som lever i bergsbyarna i Nepal. Vi satsar på klimatarbete och utmanar dig att komma med – för en miljövänligare värld!

Vill du veta mer om Finska Missionssällskapets klimatarbete?

På Finska Missionssällskapets verksamhetsområden i Afrika och Asien har klimatförändringarna orsakat torka och försvårat jordbruket. Tack vare bevattningssystem, skogsodling och utbildning kan vi ändå hjälpa dem som drabbats mest.

Läs mer

Pikkuvihreä är ett företag som grundades 1992 och som specialicerat sig på ekologiska utedass, rening av avloppsvatten och komposter. Pikkuvihreäs verksamhet styrs av samma tanke som också finns i företagets slogan, att ”naturligt inte är skamligt”. Pikkuvihreä har två gånger belönats med Agenda 21 priset för miljögärningar. Priset har getts för innovationer som minskar miljöbelastningarna. Kunder världen över är nöjda med företagets miljövänliga produkter.

Tävlingen pågår 14.6-14.7.2019. Den som fyllt 18 år kan delta i tävlingen. Utlottningen sker 15.7.2019 bland tävlingsdeltagarna. Vi lottar ut 3 st komposter från Pikkuvihreä. En kompost är värd 195 € (postkostnaderna ingår). Vinnaren informeras personligen om vinsten. Anställda vid Finska Missionssällskapet och Pikkuvihreä samt deras familjer kan inte delta i tävlingen. Finska Missionssällskapet och Pikkuvihreä förbehåller sig rätten att ändra på reglerna. Vi tackar Pikkuvihreä för utlottningspriset.

Dina kontaktuppgifter kan användas i Finska Missionssällskapets marknadsföring enligt reglerna i personuppgiftslagen. Om du vill kan du neka till att dina uppgifter används genom att meddela om detta till Finska Missionssällskapet. Finska Missionssällskapets e-post: fms@finskamissionssallskapet.fi. Adress: Finska Missionssällskapet / Kundbetjäning, Pb 56, 00241 Helsingfors.