Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot
Tack för att du deltog!

Lycka till i utlottningen!!

Visste du att Finska Missionssällskapet stöder utkomstmöjligheter för kvinnor i Tanzania.

Trots de senaste årens utveckling, är Tanzania fortfarande ett fattigt land om man mäter med FN:s index för mänsklig utveckling. Det största problemet är den snabba befolkningsökningen, som gör att andelen människor som lever i extrem fattigdom fortsätter att öka.

Vi ger kvinnor utbildning om företagande och produkttillverkning. Utbildningen är viktig för att kvinnorna inte ska vara helt beroende av sina män eller av jordbruket, vars skörd kan variera på grund av klimatförändringen. Att tillverka väskor är en form av företagande som ger kvinnorna möjlighet att försörja sina familjer och låta barnen gå i skola. På så vis kan det goda gå vidare till nästa generation.

Se en video om hur vi förebygger klimatförändringen och stöder småföretagande bland kvinnor i Tanzania.

Vill du stöda vårt arbete i Tanzania?

Genom att donera stöder du vårt arbete i Tanzania och hjälper oss att bromsa klimatförändringen och stöda kvinnors företagande.

Via MobilePay kan du ge en valbar summa till numret 40644. Via textmeddelande kan du donera genom att texta MILJÖ20 (20 €) till numret 16155.

Donera på webben »

Tack!

Vill du läsa boken vår missionär skrivit?

Du kan också beställa Mimosa Hedbergs bok från vår Basar. Boken innehåller bland annat intervjuer med mammor och ger dig en bra inblick i livet i Nepal. Boken är på finska.

Till Basaren»