Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Global aktion

Global aktion

Global aktion är ett nätverk för unga vuxna som vill förändra världen. Vi ordnar evenemang som på olika sätt lyfter fram hur vi kan förverkliga vårt globala ansvar i vardagen. Läs mer om Global aktion här, och gå gärna med i gruppen Global aktion & Finska Missionssällskapets frivilliga på Facebook. Där får ta del av våra evenemang, frivilliguppdrag och nyheter från världen.

Nätverket är just nu aktivt i huvudstadsregionen. Är er församling intresserad av denna form av verksamhet? Ta kontakt med koordinator Camilla Skrifvars-Koskinen, tfn 040 6535 650, camilla.skrifvars-koskinen@finskamissionssallskapet.fi

Årets utmaning 

Nästan 90 procent av energin som används i Tanzania kommer från brännved och träkol, något som gör att landets skogsareal årligen minskar med 400 000 hektar.

Kom med och bromsa klimatförändringarna och stöd lokalbefolkningen i Kishapu i Tanzania genom att plantera träd! En trädplanta kostar bara 10 € – kan vi plantera en hel skog på ett år?

Så här kan du delta:
Betala in summan till: Finska Missionssällskapet
Kontonummer: FI38 8000 1400 1611 30
Märk betalningen: Skog/Global aktion

Du kan även donera under något av Global aktion-evenemangen. Uppmuntra gärna också vänner och familj att vara med! Tillsammans gör vi skillnad!
Följ med hur skogen växer via Facebook-gruppen Global aktion och Finska Missionssällskapets  frivilliga.