Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot
Vinn en sommarväska!

Kvinnor bär mycket, men med en vacker väska blir även det trevligare! Har du i ditt liv någon kvinna, som burit både glädje och sorg tillsammans med dig? Vinn en väska åt dig själv eller åt någon annan viktig kvinna i din omgivning. Vi lottar ut tre färggranna väskor som tillverkats av kvinnor i Tanzania.

Adressuppgifter(Obligatoriskt)
Genom att delta i utlottningen godkänner jag reglerna för utlottningen (se nedan) och att mina kontaktuppgifter lagras i Finska Missionssällskapets kundregister.

Regler: Alla som fyllt 18 år kan delta i utlottningen. Vi lottar ut 3 väskor som tillverkats av kvinnor i Tanzania. Värdet på en väska är cirka 25 euro. I utlottningen deltar alla som under tiden 22.2.2023–8.3.2023 deltagit i Finska Missionssällskapets utlottning. Utlottningen sker 13.3.2023. Vinnaren informeras personligen om vinsten. Alla kan delta i tävlingen med undantag av anställda vid Finska Missionssällskapet samt deras familjemedlemmar. Alla deltagares kontaktuppgifter lagras i Finska Missionssällskapets kundregister. Om du vill kan du neka till att dina uppgifter används genom att meddela om detta till Finska Missionssällskapet: e-post: info@finskamissionssallskapet.fi.

 

 

Finska Missionssällskapet är en av kyrkans missionsorganisationer och en av Finlands största aktörer inom utvecklingssamarbete. Tillsammans med cirka 100 samarbetspartner förmedlar vi tro, hopp och kärlek i nästan 30 länder runtom i världen.