Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot
Vinn ett gåvopaket till morsdag

Vinn ett gåvopaket åt din mamma, åt dig själv eller åt någon viktig person i din omgivning. Vi lottar ut ett gåvopaket som innehåller smycken, tvål och en färggrann väska – allt tillverkat av kvinnor i Tanzania. Paketet innehåller dessutom en ny bok som är skriven av en av våra missionärer i Nepal. Via intervjuerna i boken får du bland annat stifta bekantskap med mammor i Nepal.

Adressuppgifter(Obligatoriskt)
Genom att delta i utlottningen godkänner jag reglerna för utlottningen (se nedan) och att mina kontaktuppgifter lagras i Finska Missionssällskapets kundregister.

Regler: Alla som fyllt 18 år kan delta i utlottningen. Alla kan delta i tävlingen med undantag av anställda vid Finska Missionssällskapet samt deras familjemedlemmar. Vi lottar ut ett gåvopaket som innehåller produkter tillverkade av kvinnor i Tanzania.  Värdet på gåvopaketet är ca 70 euro. I utlottningen deltar alla som under tiden 26.4.2023–9.5.2023 deltagit i Finska Missionssällskapets utlottning. Utlottningen sker 10.5.2023. Vinnaren informeras personligen om vinsten. Vinsten kan också sändas till en mamma på en annan adress, som kan meddelas då vi kontaktar vinnaren.  Alla deltagares kontaktuppgifter lagras i Finska Missionssällskapets kundregister. Om du vill kan du neka till att dina uppgifter används genom att meddela om detta till Finska Missionssällskapet: e-post: info@finskamissionssallskapet.fi.

 

 

Finska Missionssällskapet är en av kyrkans missionsorganisationer och en av Finlands största aktörer inom utvecklingssamarbete. Tillsammans med cirka 100 samarbetspartner förmedlar vi tro, hopp och kärlek i nästan 30 länder runtom i världen.