Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot


Tävlingen är avgjord!

För att fira att sommaren är här lottade Finska Missionssällskapet och Biolan ut två st snabbkomposter (värde ca 480 €). På samma gång ville vi påminna om vikten av miljövård.

 

Tack till alla som deltog i tävlingen!

En snabbkompost vanns av Petteri från Pennala och Jenny från Kristinestad.
Även om tävlingen är förbi, fortsätter vårt arbete för att hjälpa dem som drabbas av klimatförändringarna.

 

Läs mer om vårt arbete  »

Finska Missionssällskapet arbetar långsiktigt för en rättvisare och mänskligare värld. Kyrkans budskap om hopp, tro och kärleken till nästan har varit utgångspunkten för vårt arbete i närmare 160 år. Vi arbetar i 30 länder tillsammans med hundra samarbetskyrkor och -organisationer. www.finskamissionssällskapet.fi

Tävlingen pågår 1-31.7.2018. Den som fyllt 18 år kan delta i tävlingen. Utlottningen sker 1.8.2018 bland tävlingsdeltagarna. Vi lottar ut 2 st Biolan snabbkomposter. En kompost är värd 480 €. Vi tackar Biolan för vinsterna. Vinnaren informeras personligen om vinsten. Anställda vid Finska Missionssällskapet och Biolan samt deras familjer kan inte delta i tävlingen. Finska Missionssällskapet  förbehåller sig rätten att ändra på reglerna.

Dina kontaktuppgifter kan användas i Finska Missionssällskapets marknadsföring enligt reglerna i personuppgiftslagen. Om du vill kan du neka till att dina uppgifter används genom att meddela om detta till Finska Missionssällskapet: e-post: fms@finskamissionssallskapet.fi. Adress: Finska Missionssällskapet / Kundbetjäning, Pb 56, 00241 Helsingfors. Telefon: 09 129 71.