Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Finska Missionssällskapet har över 300 anställda runtom i världen, i Asien, Afrika,  Europa, Mellanöstern och Oceanien. De flesta som befinner sig i Finland arbetar i Missionshuset i Helsingfors.

Vi söker professionellt kvalificerade, erfarna personer som delar våra värderingar och kan utföra våra samarbetspartners uppgifter. De som åker utomlands deltar i sällskapets specialiseringsutbildning för kyrkans internationella arbete. Har du rekryterats behöver du inte skiljt söka till utbildningen.

Vi annonserar om lediga tjänster på våra egna websidor samt i andra medier. Du kan också skicka en öppen ansökan.

 

Lediga tjänster vid svensk service


Finska Missionssällskapets enhet för svensk service söker

en vikarie för vår assistent på deltid för 1.3-31.12.2019.

Till arbetet hör kontorstekniska uppgifter, kontakt och information till församlingarna i Borgå stift, stöduppgifter inom kommunikationen samt eventuella andra uppgifter utgående från din kompetens.

Vi ser gärna att du har en utbildning på yrkeshögskolenivå eller motsvarande färdigheter. Du bör behärska svenska fullständigt i tal och skrift och ha ett gott språk. Därtill bör du ha god kännedom om Borgå stift och kunna arbeta såväl självständigt som i team. Erfarenhet av mission, kontorsarbete, arbete med webbsidor, sociala medier, videoklipp och annan kommunikation räknas som meriter.

Arbetet är 60 % av en heltidstjänst. Anställningen är tidsbunden med möjlighet till förlängning. Arbetsplatsen är Missionssällskapets kontor i Helsingfors.

Mer information ger chefen för svensk service Marika Björkgren-Thylin, tfn 020 7127 265, e-post marika.bjorkgren-thylin@finskamissionssallskapet.fi.

Är du intresserad? Sänd din ansökan via sidan för lediganslagna jobb och Hakulomake-länken. Vi behöver din ansökan med meritförteckning senast 31.1.2019. Vänligen fyll i nätansökan på svenska.