Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Motionera med oss!

Motion & Mission är ett enkelt och roligt sätt att engagera sig för en bättre värld och samla in pengar för hjälpbehövande.

Ladda ner instruktioner

Kom med i våra terminskampanjer!

Under höstterminen utmanar vi med en motionskampanj! Du kan själv printa ut en kalender här nedan där du får fylla i terminens motionsprestationer. För prestationerna kan du antingen själv betala en summa eller värva sponsorer. Du får välja till vilket ändamål de insamlade medlen går: allt från trädplantor, Biblar och moderskapsförpackningar är möjligt att understöda. Se hela listan på understödsmål i kalendern. Sätt gärna upp kalendern på kylskåpet eller någon annan synlig plats i ditt hem.

Här hittar du vårterminens kalender 2019

Printa ut höstens kalender här

 

Vill du starta en motionsgrupp?

Det är enkelt att komma igång! Samla ihop ett gäng som vill motionera tillsammans, bestäm er för hur ofta ni ska träna och hur lång er motionsperiod ska vara. En termin kan vara ett bra period att inleda med.

Målet med träningen kan vara att delta i en tävling eller ett lopp, men det kan också handla om att komma igång med vardagsmotionen tillsammans med andra.

Samtidigt som ni tränar samlar ni in medel för att hjälpa utsatta människor till ett bättre liv.

Varje grupp har ett gemensamt insamlingsmål, till exempel församlingens egna understödsprojekt via Finska Missionssällskapet eller ett av ändamålen på denna lista.

Vill du veta mera?