Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Testamente

Sprid hopp.

Att testamentera sin egendom till välgörenhet är en investering i framtiden. Genom att stöda vårt arbete med en testamentsdonation påverkar du hur du vill att världen skall se ut efter din bortgång.

Beställ eller ladda ner vår testamentsguide

Ge ett testamente fyllt av hopp

Att testamentera sin egendom till välgörenhet är en investering i framtiden. Genom att stöda vårt arbete med en testamentsdonation påverkar du hur du vill att världen skall se ut efter din bortgång. Vårt arbete är långsiktigt, effektivt, resultatrikt och noga övervakat. Du kan själv välja på vilket sätt du vill vara med och bygga en rättvisare och mänskligare värld.

Det kristna budskapet om hopp, tro och kärlek till nästan har varit grunden i Finska Missionssällskapets arbete ända sedan 1859. Vi förmedlar budskapet om hopp till dem som behöver det mest. Vi arbetar bland de mest utsatta i samhället och är med och bygger en värld där alla får sin röst hörd.

De medel vi får in via testamentsdonationer går till de ändamål testamentsgivaren önskat.

Det kan till exempel vara teologisk utbildning i växande kyrkor, utbildning för barn och kvinnor eller vårt arbete bland personer med funktionshinder. Om testamentsgivaren inte har gett några specifika önskemål använder vi donationen där den behövs allra mest.

Testamentsdonationer är en väldigt viktig del av vårt arbete. De utgör ungefär 10 procent av våra totala inkomster. Vi erbjuder vänlig och högklassig betjäning för både testamentsgivaren och anhöriga.

Beställ vår testamentsguide

 

 

 

Finska Missionssällskapets jurist hjälper dig gärna

Tarja Larmasuo

040 4514 534

tarja.larmasuo[at]finskamissionssallskapet.fi

Postadress:
Finska Missionssällskapet
Testamente
PB 56
00241 Helsingfors