Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Denna webbplats använder kakor, som lagrar anonym besöksinformation baserad på rent teknisk data som förmedlas av din webbläsare och internetuppkoppling. Finska Missionssällskapet får inte veta personuppgifterna om den person som besöker webbplatsen på basen av denna information.

Vi använder kakor

Kakor (cookies) är små textfiler som lagras på din enhet för att underlätta användningen av webbplatsen. Om vi ​​skulle vilja ta i bruk kakor som inte är absolut nödvändiga för de grundläggande kärnfunktionerna på vår webbplats och den tjänst du har begärt, ber vi om ditt samtycke till användningen av dessa kakor när du besöker vår webbplats. Du kan inaktivera kakorna när som helst i inställningarna för kakor på vår webbplats eller genom att ändra dina webbläsarinställningar. Observera dock att sajtens alla funktioner då inte nödvändigtvis är i bruk.

Vad är kakor?

En kaka (cookie) är en liten textfil som lagras i din webbläsare när du besöker en webbplats. När vi hänvisar till kakor i detta sammanhang inkluderas  även andra liknande tekniska lösningar och verktyg som samlar in och lagrar information om din webbläsare och i vissa fall överför information till tredje part på samma sätt som kakor.