Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Stöd Missionssällskapets arbete

Gör en engångsdonation eller stöd Missionssällskapets utrikesarbete regelbundet. Tack vare donationer kan Missionssällskapet hjälpa människor som drabbats av katastrofer och klimatförändringar. Du kan också hjälpa utsatta människor att få en utbildning och ett yrke.

Välj vad och hur du vill stöda – hjälp oss göra världen till en bättre plats!

Lasten Pankki

Lasten Pankki poistaa esteitä lasten koulunkäynnin tieltä ja tuo turvaa lasten arkeen. Lahjoita Lasten Pankkiin.

Ympäristöpankki

Ilmastonmuutos koettelee köyhimpien selviytymistä. Lahjoita Ympäristöpankkiin ja auta ilmastonmuutoksen uhreja.

Katastrofirahasto

Maanjäristys on jättänyt tuhansia syyrialaisia kodittomiksi ilman suojaa ja apua. Lahjoita katastrofiapua Syyriaan!

Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoituksella rakennat pysyvää muutosta yhteiskunnissa ja ihmisten elämässä. Tilaa ilmainen testamenttioppaamme.

Aineeton lahja

Anna merkkipäivän, valmistujaisten tai syntymäpäivän sankarille aineeton lahja. Aineeton lahja tuo hyvän mielen lähelle ja kauas. Tilaa lahja nopeasti ja helposti suoraan sähköpostiisi. Voit tulostaa tai lähettää sen sähköisesti eteenpäin.

Merkkipäiväkeräys

Onko sinulla tai läheiselläsi aihetta juhlaan - esimerkiksi häät, syntymäpäivät tai alkavat eläkepäivät? Tee juhlan kunniaksi hyvää keräämällä lahjarahat sinulle sopivaan kohteeseen.

Muistokeräys

Kaunis tapa kunnioittaa poisnukkuneen läheisen sitoutumista lähetystyölle on pyytää muistojuhlavieraita ohjaamaan kukkarahat muistotilille.

Postimerkkikeräys

Tue Lähetysseuran työtä lähettämällä meille postimerkkejä, kortteja ja vanhoja rahoja! Postimerkkien ja -korttien myynnin tuotot käytetään Lähetysseuran ulkomaantyöhön.