Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Kollektinsamling

Du som inte kan delta i kollekten i din församling kan istället bidra till Finska Missionssällskapets insamling för vårt utrikesarbete. 

 

Ge en gåva på webben

Insamlingsmål

Stöd evangelisation och teologisk utbildning

Även om vi lever i en turbulent tid, är det viktigt att vi kommer ihåg att vår uppgift är att vittna om Jesus i ord och handlingar. Vi behöver prioritera de onådda – många av dem väntar på att få höra de goda nyheterna om Jesus Kristus.

För detta uppdrag behöver kyrkan utbildade och ansvarsfulla anställda och medlemmar, som har kapacitet att arbeta i utmanande förhållanden och som kan förklara den kristna tron på ett rätt och sunt sätt.

Den gåva du ger kommer Finska Missionssällskapet att använda för evangelisation och teologisk utbildning i olika länder. I Addis Abeba i Etiopien stöder sällskapet det lutherska teologiska seminariet som har tusen studerande. Tack vare din gåva kan de en dag vara med och föra ut evangeliet till de över 100 miljoner invånarna som finns i landet.

Annat arbete

Genom att stöda vårt arbete på denna sida stöder du också Finska Missionssällskapets arbete bland barn och ungdomar i utsatt ställning samt klimatarbete.

Var med och se till att arbetet fortsätter:

Nätdonation

Ge en gåva på vår webbsida. Gör en donation

MobilePay

Du kan ge en valbar summa via MobilePay på numret 60809.

Textmeddelande

Sänd ett SMS med texten
KOLLEKT10 (10€),
KOLLEKT20 (20€)
KOLLEKT50 (50€)
till numret 16155.
Textmeddelandet debiteras från din telefonräkning.

Konto- och referensnummer

Finska Missionssällskapet
FI38 8000 1400 1611 30
Märk gåvan: KOLLEKT

Insamlingstillstånd

Insamlingstillstånd: Finland RA/2020/1538, i kraft tillsvidare fr.o.m. 1.1.2021, beviljat 1.12.2020 av Polisstyrelsen. Åland ÅLR 2020/6483, i kraft 1.1-31.12.2021, beviljat 25.8.2020 av Ålands landskapsregering. De insamlade medlen används i Finska Missionssällskapets utrikesarbete.

 

 

Finska Missionssällskapet

Finska Missionssällskapet gör långsiktigt arbete för en mer rättvis och mänsklig värld. Kyrkans budskap om hopp, tro och kärlek till nästan har varit utgångspunkten för vårt arbete i 160 år. Tillsammans med samarbetskyrkor och -organisationer har vi arbete i 30 länder. 

Vem är vi?
Vilka resultat ger vårt arbete?
Stöd vårt arbete