Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Tillsammans i världen

Tillsammans i världen (TiV) är en utställning i stort spelformat för konfirmander och ungdomar från högstadieåldern och uppåt. Tillsammans i världen består av en utställningsdel och ett spel där ungdomarna får representera olika världsdelar och fungera som sakkunniga inom olika områden. I slutet av spelet hjälps världsdelarna sedan åt att bygga upp en idealvärld. Mera information och praktiska detaljer om Tillsammans i världen finns i det nedladdningsbara infobrevet nedan.

Priset för att hyra spelet är 250 €/vecka. Då ingår, förutom själva spelet med dess delar, också porto och möjlighet till inskolning av en anställd från Finska Missionssällskapet. Om församlingen har möjlighet att själv hämta och/eller returnera spelet från/till Helsingfors eller bokar spelet tillsammans med en annan församling sjunker priset.

Mera information om utställningen ger tf. koordinatorn för barn- och  ungdomsverksamheten Maria Westerling, tfn 020 7127 242 och e-post fornamn.efternamn@finskamissionssallskapet.fi som också tar emot bokningar.

Tillsammans i världen infobrev

PDF-fill, 314,46 KB

Ladda ner tillsammans-i-varlden-infobrev.pdf