Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Nya hopp.fi-sidan

Stoppa människohandeln!

Också idag faller något barn offer för människohandel

Fattigdom driver människor till extrema handlingar. Familjer erbjuds en ersättning på 140 euro i månaden för sina döttrar. I många fall förstår föräldrarna inte nödvändigtvis vilka faror som hotar döttrarna. Och så har ännu en flicka sålts för att bli någons fru eller för att utnyttjas på bordell. Därför fortsätter vårt arbete för att stöda utsatta kvinnor och barn.

Det finns ännu många kvinnor och barn som behöver räddas. Nu är det dags att agera. Stoppa människohandeln!

Thailand har länge varit ett centrum för människohandeln. Via landet har speciellt kvinnor och barn transporterats till olika delar av världen. De människor som råkar i händerna på yrkeskriminella behöver skydd och försvar av sina rättigheter. Ofta blir offren straffade och satta i fängelse, medan de egentliga brottslingarna kommer undan tack vare den utbredda korruptionen.

Vi kämpar för att ingen skulle utsättas för människohandel och att de som redan är offer skulle bli fria och få möjlighet till ett människovärdigt liv. Det är utmanande, men vi måste fortsätta kampen mot förtryck och utnyttjande.

Stöd arbetet »

Finska Missionssällskapet hjälper där nöden är som störst. Genom att ge en gåva hjälper du de allra mest utsatta familjerna. Vi använder pengarna där hjälpen mest behövs.

Ge en gåva och förmedla hopp i en hopplös situation!

Sänd ett SMS med texten  HOPP20 (20 €),   HOPP32 (32 €) eller HOPP50 (50 €) till numret 16155

Ge via MobilePay: Ge en gåva via numret 63000

Ge till kontot FI38 8000 1400 1611 30. Märk gåvan: Hopp

Bli månadsgivare»

Gör en engångsdonation »

Vanliga frågor om Finska Missionssällskapet

Läs mer