Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Barnens bank

Miljontals barn lever under förhållanden som gör att de inte kan gå i skola.

Utan utbildning är det svårt att påverka sitt eget liv. Med din hjälp kan vi minska riskerna att barn världen över inte får tillgång till de kunskaper och färdigheter de behöver som vuxna.

Ge en gåva

Donera till Barnens Bank

Miljontals barn lever under förhållanden som gör att de inte har möjlighet att gå i skola – i många länder lider barn av fattigdom, undernäring och sjukdomar. Utan utbildning är det svårt att påverka sitt eget liv. Med din hjälp kan vi minska riskerna att barn världen över inte får tillgång till de kunskaper och färdigheter de behöver för att överleva som vuxna.

Ge barnen en framtid

Med din hjälp får de mest utsatta barnen möjlighet till en bättre start i livet. Finska Missionssällskapet ger barnen hopp om en bättre framtid. Ett litet stöd kan ha stor betydelse: redan en skoluniform och skoltillbehör öppnar vägen till utbildning och ett bättre liv.

Att hjälpa barn är en investering i framtiden

Under år 2019 kommer Barnens Bank att finansiera barnskydd och fredsfostran i Angola, Etiopien, Israel, Colombia, Nepal, Pakistan, Palestina, Senegal och Tanzania. Stöd går också till skolteveprogrammet My School som sänds för barn som bor i flyktingläger i Mellanöstern.

Stöd Barnens Bank!

Stöd Barnens Bank regelbundet genom att bli fadder för Barnens Bank 

Du kan också stöda via engångsdonationer: Finska Missionssällskapet, FI38 8000 1400 1611 30, märk betalningen med: Barnens Bank

Tack för din gåva!

Bilaga: Barnens Bank

10
Ett läkarbesök i Tanzania
25
Skoluniform och - tillbehör till en elev i Etiopien
aapinen
50
Skolteve-program i ett år åt 50 flyktingbarn

Skolteveprogram hjälper flyktingbarn

Över två miljoner syriska barn har tvingats fly sina hem och avbryta sin skolgång. I flyktinglägren finns inga skolor men barnen kan nu se på skolteve. Satellittevekanalen SAT-7 sänder ”My School” – ett undervisningsprogram för flyktingbarn.

I enlighet med läroplanen ser barnen på TV en och en halv timme av dagen och gör sedan läxor i lägren. Med hjälp av programmen får barnen en grundläggande utbildning och en bättre framtid.