Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Joy to the World – konserten som stöder utsatta barn i Etiopien

Lördagen 8 december arrangerar Sibbo svenska församling, Sipoon suomalainen seurakunta och Finska Missionssällskapet en konsert till förmån för utsatta barn i Etiopien. Konserten äger rum i Sibbo kyrka.

Under kvällen får publiken ta del av de finaste och mest önskade julsångerna, framförda av de unga och strålande solisterna Elias Kaskinen, Jennie Storbacka, Paulina Biström och Tika Sevón Liljegren. Solisterna ackompanjeras av JTW Orchestra, en orkester bestående av 20 proffsmusiker under ledning av Mauriz Brunell.

De musikaliska arrangemangen är stora, dynamiska och gripande. Även inramningen i den vackra kyrkan ger en helgjuten konsertupplevelse. Biskop Björn Vikström är konsertens beskyddare.

Elias Kaskinen är en extremt talangfull artist med otaliga järn i elden, bl.a. vinnare i TV-produktionen Tähdet tähdet 2017.

Jennie Storbacka är ett renodlat musikalproffs av högsta kvalitet. Hon är känd från flera finländska scener och TV-produktioner, bl.a. Voice of Finland.

Tika Sevón Liljegren vann finska X Factor 2018. I somras var hon också Sommarpratare på Svenska YLE.

Paulina Biström är en Sibbobördig sångerska som imponerar med sin mångsidiga teknik och känsliga tolkningar. Hon har uppträtt på flera scener i Svenskfinland. Paulina har studerat sång vid Royal Academy of Music, Aarhus.

För produktionen står Patrik Frisk som är ungdomsarbetare i Sibbo svenska församling. Han har tidigare ansvarat för bl.a. konserten Forget Me Not och passionsspelet Kärlekens väg.

Biljetter finns till försäljning via Tiketti och församlingarna i Sibbo.

Mera info:
Patrik Frisk, tfn 050 5663688, patrik.frisk@evl.fi
Facebook: www.facebook.com/events/1689499311159266/
Instagram och Twitter: #JTW2018