Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Kom med och förändra liv i sommar!

Motion & Mission utmanar: Kom med i vår sommarkampanj!

Under juni-augusti utmanar vi med en sommarkampanj! Du kan själv printa ut en kalender här nedan där du får fylla i sommarens motionsprestationer. För prestationerna kan du antingen själv betala en summa eller värva sponsorer. Du får välja till vilket ändamål de insamlade medlen går: allt från trädplantor, Biblar och moderskapsförpackningar är möjligt att understöda. Se hela listan på understödsmål i kalendern. Sätt gärna upp kalendern på kylskåpet eller någon annan synlig plats i ditt hem.

Printa ut kalender och kom med här!

Vill du starta en motionsgrupp?

Det är enkelt att komma igång! Samla ihop ett gäng som vill motionera tillsammans, bestäm er för hur ofta ni ska träna och hur lång er motionsperiod ska vara. En termin kan vara ett bra period att inleda med.

Målet med träningen kan vara att delta i en tävling eller ett lopp, men det kan också handla om att komma igång med vardagsmotionen tillsammans med andra.

Samtidigt som ni tränar samlar ni in medel för att hjälpa utsatta människor till ett bättre liv.

Varje grupp har ett gemensamt insamlingsmål, till exempel församlingens egna understödsprojekt via Finska Missionssällskapet eller ett av ändamålen på denna lista.

Vill du veta mera?