Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Bli inspirerad!

Är du intresserad av aktuella globala frågor? Vill du engagera dig, men vet inte var och hur? Har din församling redan en Framtid & Hopp-grupp? Om inte, kanske du kan tipsa din församlings missionsansvariga om att starta en grupp.

Nykarleby församling ordnade en Framtid & hopp-middag

– för dig som vill vara med och förändra liv

Hur påverkar de val jag själv gör i Finland medmänniskor i andra länder? Vad betyder missionsuppdraget för mig i min vardag?

Vi är många som brinner för missionsarbete, rättvisefrågor och fred och försoning i världen. Framtid & Hopp är en ny typ av inspirationsträffar för vuxna. Genom Framtid & Hopp lyfter församlingen fram dessa frågor på ett mångsidigt och inspirerande sätt.

Under träffarna får du aktuell input från sakkunniga, fundera över din roll som kristen i världen samt tips för engagemang i vardagen. Teman inkluderar till exempel fredsarbete, miljövård, Rättvis handel och kampen mot människohandel.

Vill du vara med och ordna träffar?

  • Ta kontakt med din församling om du är intresserad av att  medverka i Framtid & Hopp. Vi hjälper till med idéer, planering och marknadsföring.
  • Du kan även ta direkt kontakt med koordinator Ann-Kristin Åvall, tfn 040 1692 418, e-post: ann-kristin.avall@finskamissionssallskapet.fi

 Läs mer på församlingssidan