Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Välkommen med på våra Crafting Hope-evenemang!

Crafting Hope kombinerar kreativt skapande med möjligheten att stöda utsatta människors levnadsförhållanden. Genom att hantverka tillsammans kan vi utveckla vår kreativitet samtidigt som vi arbetar för en bättre värld.

Evenemangen är gratis, men genom att betala en frivillig deltagaravgift till Utjämningen bidrar du till en rättvisare värld.

Crafting Hope: Nya smycken av gammalt skräp

Onsdagen 12 oktober kl. 18-20, Magistratsporten 2a, Finska Missionssällskapet, Helsingfors

Gillar du att pyssla och vara kreativ? Tycker du om att skapa med dina händer? Vi tillverkar smycken och återanvänder gammalt material samtidigt som vi gör världen lite bättre för utsatta människor. Kom med!

Vi har en del tillbehör för smyckestillverkning. Om du vill kan du också ta med ditt eget material. Vi utbyter idéer och inspireras av varandra.

Vi bjuder på kaffe/te och något smått tilltugg. Evenemanget är gratis, men genom att betala en frivillig avgift till Utjämningen bidrar du till att göra världen rättvisare.

Anmäl dig via Facebook-evenemanget eller till ann-kristin.avall@finskamissionssallskapet.fi senast dagen innan så vet vi hur mycket ätbart vi ska skaffa. Välkommen med!

Crafting Hope: Julkort och -pynt av återvinningsmaterial

Onsdagen 16 november kl. 18-20, Magistratsporten 2a, Finska Missionssällskapet, Helsingfors.

Gillar du att pyssla och vara kreativ? Tycker du om att skapa med dina händer? Vi tillverkar julkort och -pynt och återanvänder gammalt material samtidigt som vi gör världen lite bättre för utsatta människor. Kom med!

Vi har en del pysselgrejer. Om du vill kan du också ta med ditt eget material. Vi utbyter idéer och inspireras av varandra.

Vi bjuder på glögg och pepparkakor. Evenemanget är gratis, men genom att betala en frivillig avgift till De vackraste julsångerna bidrar du till att göra världen rättvisare.

Anmäl dig via Facebook-evenemanget eller till ann-kristin.avall@finskamissionssallskapet.fi senast dagen innan så vet vi hur mycket ätbart vi ska skaffa. Välkommen med!

 

Gå gärna med i vår Facebook-grupp för att få senaste nytt om våra evenemang, frivilliguppdrag och nyheter från världen.