Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Ledigt jobb: enheten för svensk service söker en assistent

Finska Missionssällskapets enhet för svensk service söker en vikarie för vår assistent för tiden 1.3-31.12.2019.

Till arbetet hör kontorstekniska uppgifter, kontakt och information till församlingarna i Borgå stift, stöduppgifter inom kommunikationen samt eventuella andra uppgifter utgående från din kompetens.

Vi ser gärna att du har en utbildning på yrkeshögskolenivå eller motsvarande färdigheter. Du bör behärska svenska fullständigt i tal och skrift och ha ett gott språk. Därtill bör du ha god kännedom om Borgå stift och kunna arbeta såväl självständigt som i team. Erfarenhet av mission, kontorsarbete, arbete med webbsidor, sociala medier, videoklipp och annan kommunikation räknas som meriter.

Arbetet är 60 % av en heltidstjänst. Anställningen är tidsbunden med möjlighet till förlängning. Arbetsplatsen är Missionssällskapets kontor i Helsingfors.

Mer information ger chefen för svensk service Marika Björkgren-Thylin, tfn 020 7127 265, e-post marika.bjorkgren-thylin@finskamissionssallskapet.fi.

Är du intresserad?

Vi behöver din ansökan med meritförteckning senast 31.1.2019. Vänligen fyll i nätansökan på svenska:https://esra.suomenlahetysseura.fi/rekry_home/homepage.aspx