Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Stöd Missionssällskapets arbete

Gör en engångsdonation eller stöd Missionssällskapets utrikesarbete regelbundet. Tack vare donationer kan Missionssällskapet hjälpa människor som drabbats av katastrofer och klimatförändringar. Du kan också hjälpa utsatta människor att få en utbildning och ett yrke.

Välj vad och hur du vill stöda – hjälp oss göra världen till en bättre plats!

Barnens Bank

Barnens Bank avlägsnar de hinder som finns för barns skolgång och ger barnen trygghet i vardagen. Du kan stöda arbetet bland barn genom att bli fadder för Barnens Bank.

Donera via MobilePay till numret 12242.

Miljöbanken

Klimatförändringen gör det svårare för fattiga människor att klara sig. Genom att stöda Miljöbanken hjälper du människor som drabbats av klimatförändringens följder.

Donera via MobilePay
till numret 40644.

Katastroffonden

Nu behövs din hjälp så att vi kan stöda civila i Israel-Palestina krisen.

Ge via MobilePay till numret 17550.

Stöd funktionshindrade

Ge funktionshindrade möjlighet till ett bättre liv. Tack vare stöd och utbildning kan de hitta sin plats i samhället och leva ett självständigt liv.

Testamenten

Genom en testamentsdonation är du med och bygger en rättvisare och mänskligare värld. Beställ vår testamentsguide!

Etiska gåvor

Ge en etisk gåva åt någon som fyller år eller blir klar med sin utbildning. Samtidigt hjälper du din nästa långt borta. Beställ snabbt och behändigt en etisk gåva till din e-post.

Bemärkelsedagsinsamling

Har du eller någon närstående en orsak att fira, t.ex. födelsedag eller examen? Skapa en insamling och fira genom att förändra liv.

Minneskonto

Om missionsarbetet har legat nära någons hjärta är en inbetalning till förmån för missionen ett vackert sätt att hedra minnet av den bortgångne. Ta kontakt med oss så kommer vi överens om till vilket ändamål insamlingen skall gå.

Frimärksinsamling

Stöd Finska Missionssällskapets arbete genom att skicka frimärken, kort och gamla pengar för auktionering! Varorna säljs vidare och insamlade medel riktas till vårt arbete utomlands.

Stöd missionärer

Stöd våra svenskspråkiga missionärer: Anna-Lena i Senegal, Anna och Bertrand i Botswana och Riikka-Maria och Tomas i Thailand!