Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Ge en julklapp som mottagaren själv får välja

Har du ännu julklappar oköpta? Ett tips är att ge en gåva som mottagaren själv får välja: en presentkod till Villagelife. I Finska Missionssällskapets webbtjänst Villagelife finns virtuella byar med olika understödsmål. När du ger någon en presentkod får han eller hon välja om gåvan går till vaccinationer i västra Afrika, en bro i Nepal, en söndagsskola i södra Afrika…

Det är nu möjligt att ge en donation i Villagelife som gåva. Det innebär att du som givare betalar in donationen till Finska Missionssällskapet och sedan ”ger” den till en annan person som väljer vart i Villagelife gåvan riktas.

I praktiken går det till så att du går in på Villagelifes nätbutik, www.villagelife.fi/catalog och där köper en Villagelife presentkod. Presentkoderna finns i olika storleksklasser från 1-100 euro. Betalningen gör du med din nätbank. Vi levererar dig presentkoden som du sedan ger åt någon som gåva. Han eller hon använder koden som betalningsmedel för att stöda något projekt i Villagelige. Man kan välja att stöda allt från utbildning av hälsovårdare, till brobyggen och söndagsskolor.

Vi levererar koderna till dig per post eller e-post. Beställningar som ska sändas per post (1 klass) behöver vi få senast kl. 12.00 på onsdag den 21.12 och sådana som sänds per e-post senast kl. 12.00 den 23.12.