Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Internationella artister vid Borgrockfestivalen

Borgrockfestivalen går av stapeln lördagen den 27 mars i Idrottshallen i Borgå. Artister detta år är Lotus (FIN), BobK (SWE) och Kevin Max (USA), samt gästtalare Torgny Wirén från Sverige.

Borgrock är en kristen rockfestival som är gjord av ungdomar för ungdomar. Det blir nu andra gången Borgrock ordnas i Borgå. Vardagarna innan konserten besöker Borgrocksteamet med Torgny Wirén skolorna i Östnyland. Nytt för i år är en kväll för vuxna torsdagen den 25 mars klockan 18-20 på Mariagården i Borgå. Samtidigt finns det program för barn på Mariagården, All världens musik med Kaarle Mannila och Johanna Almark-Mannila.

 

Caféet på Borgrocken stöder Finska Missionssällskapets arbete genom VillageLife. Ungdomarna har som mål att kunna donera en läkare till den virtuella byn Sirituba. Läkaren kostar 2500 euro.

 

Festivalen arrangeras av församlingarna i Domprosteriet, Kyrkans Ungdom i Sibbo, Finska Missionssällskapet och Svenska studiecentralen.

Biljettförsäljningen inleds klockan 18 och spelningarna börjar klockan 19. Biljetterna kostar 10 euro. Lyssna på vad Carre Lönnqvist har att berätta om festivalen.

 

Mera info om festivalen på Borgrock och om Sirituba på Villagelife.