Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Ledigt vikariat: kommunikatör 1.5.2019-7.3.2020

Finska Missionssällskapets enhet för svensk service söker en vikarie för vår kommunikatör tiden 1.5.2019-7.3.2020

Den svenska kommunikatören har helhetsansvar för Missionssällskapets kommunikation på svenska. Till arbetet hör bland annat tidningen Mission, svenska artiklar och nyheter, sällskapets svenska webbsidor och sociala medier, svensk materialproduktion, information i Borgå stift samt kontakter till finlandssvenska medier.

Vi önskar att du som söker tjänsten har erfarenhet av media och kommunikation, en akademisk slutexamen, utmärkta kunskaper i svenska och goda kunskaper i finska samt att du uttrycker dig väl i skrift. Därtill bör du ha kännedom om Borgå stift, det kyrkliga livet och kyrkans internationella arbete. Du behöver kunna arbeta såväl självständigt som i team, ha goda mediakontakter och förmåga att utveckla arbetet.

Erfarenhet av tidningsredigering, webbpublicering, materialproduktion, fotografering, layout, filmning och videoeditering räknas som meriter.

Arbetet är på heltid och arbetsplatsen är Missionssällskapets kontor i Helsingfors. Anställningen är tidsbunden och den tillträds 1.5. eller enligt överenskommelse. Kommunikatören arbetar för svensk service, men har ett nära samarbete med avdelningen för kommunikation och medelanskaffning.

Mer information ger chefen för svensk service Marika Björkgren-Thylin, tfn 020 7127 265, e-post marika.bjorkgren-thylin@finskamissionssallskapet.fi.

Är du intresserad? Sänd din ansökan via vår nätsida. Vi behöver din ansökan med meritförteckning samt löneanspråk senast 10.3.2019. Vänligen fyll i nätansökan på svenska.

Finska Missionssällskapet verkar  i 30 länder, tillsammans med lokala samarbetskyrkor och partnerorganisationer. Finska Missionssällskapet grundades 1859 och är en internationell aktör inom Evangelisk-lutherska kyrkan i Finland.