Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Ledigt vikariat på enheten för svensk service

Finska Missionssällskapets enhet för svensk service söker
EN KOORDINATOR FÖR BARN- OCH UNGDOMSVERKSAMHETEN
(vikariat 1.1–31.12.2017)

Koordinatorns huvuduppgift är att öka kunskapen om och engagemanget för mission bland barn och ung­a i Borgå stift bland annat genom materialproduktion, missionsundervisning, aktiv närvaro på internet och sociala medier, medverkan på evenemang för barn och unga samt samarbete med försam­ling­arnas ledare för barn- och ungdomsverksamhet.

Arbetsuppgifterna förut­sätter god kännedom om Borgå stift, förtrogenhet med ungdomsvärlden och kyrkligt barn- och ungdomsarbete samt goda kunskaper om inter­net och sociala medier. Den sökande bör behärska svenska fullständigt i tal och skrift samt kunna arbeta såväl självständigt som i team.

För uppgiften lämplig ut­bild­ning är till exempel socionom (YH)/kyrkans arbete (ungdomsarbetsledare), ledare för för­samlingens barnverksam­het eller examen i teologi eller pedagogik. Erfarenhet av mission ses som merit. Arbetsplatsen finns på Finska Missionssällskapets kontor i Helsingfors, men arbetet medför resor i Borgå stift.

För mer information kontakta Marika Björkgren-Thylin, tfn 020 7127 265, e-post marika.bjorkgren-thylin@finskamissionssallskapet.fi.

Vi behöver din ansökan med meritförteckning senast 30.11.2016.

Vänligen fyll i nätansökan på svenska här:

www.finskamissionssallskapet.fi/rekry