Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Mission Impossible – ett äventyr i Kronoby centrum

Så här inleder biskop Björn Vikström utmaningen:

”Jag har ett uppdrag åt er. På missionsfesten i Kronoby finns en dold person som har ett viktigt budskap. Er uppgift är att finna personen och ge budskapet vidare till festdeltagarna. Lyckas ni med detta kan det leda till världsfred. Ni får ta hjälp av agenter ute i världen för att hitta den dolda personen. Eftersom uppdraget är nästan impossible vill jag ge er ett bibelord på vägen. Detta bibelord hade de 12 första agenterna redan nytta av: Jag ger er inte det som världen ger. Känn ingen oro och tappa inte modet…”

Äventyrsspårningen är ett samarbete mellan Finska Missionssällskapet och Kronoby församling. Carre Lönnqvist, sekreterare för barn- och ungdomsarbetet, har planerat äventyret tillsammans med ungdomsarbetsledare Tom Wiklund och ungdomarnas planeringsgrupp i Kronoby församling.

Årets missionsfest hålls i Kronoby med temat ”Har vi na mission?” den 15-17 juni.

För mera information kontakta Carre Lönnqvist: 09-1297 263

Lördag 16 juni 9.30-12.00 ”Mission impossible”- ett äventyr i Kronoby centrum. Samling kl. 9.30 i festcaféet. Två personers lag. Anmälningsavgift per lag: 1 använt frimärke / person eller 2 €. Lagen bör anmäla sig per e-post till: carre.lonnqvist@mission. fi eller tom.wiklund@evl.fi. Anmälan senast fredag klockan 23.59. Vid anmälan efter anmälningstiden debi¬teras dubbel avgift. Oömma kläder för alla slags av väder!