Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Missionsseminarium 14.5 i Sibbo – välkommen med!

Lördagen den 14.5.2022 ordnar vi ett missionsseminarium i samarbete med Sibbo svenska församling i Kyrkoby församlingshem. Temat är ”Värdefull – att arbeta för människors värde och värdighet”

Kom med på en dag då vi funderar på kyrkans globala ansvar och hur vi tillsammans kan dela Guds kärlek i ord och handling samt arbeta för ett människovärdigt liv för alla.

PROGRAM

10.00 Kaffe

10.30 Värdigt liv för alla – vårt uppdrag
Välkomstord av Camilla Ekholm och Marika Björkgren-Thylin. Inledning till temat av verksamhetsledare Rolf Steffansson. Panelsamtal med Rolf Steffansson, Andrey Heikkilä och Tomas Kolkka samt Milja Westerlund.

12.00 Lunch

13.00 Glimtar från arbetet
En jordenruntresa med berättelser, bilder, videohälsningar och musik. Medverkar gör Christina och Andrey Heikkilä, Riikka-Maria och Tomas Kolkka, Pia Kummel-Myrskog samt Furahakören under Anna Maria Böckermans och Fiona Chows ledning. Kollekt.

14.30 Kaffe

15.00-16.30 Workshoppar – välj en
1) Varje människa värdefull – kyrkans uppdrag i Thailand och Ryssland, med Riikka-Maria och Tomas Kolkka, Christina och Andrey Heikkilä.
2) Människan, miljön och missionen. Kom och diskutera tillsammans med Britt-Helen Lindman och Camilla Skrifvars-Koskinen.
3) Sång och musik från den globala kyrkan. Workshop med Anna Maria Böckerman, Fiona Chow och Furahakören.
4) Min kropp – mitt tempel. Bön och stretch med Sara George.
5) Pilgrimsvandring och mission med Milja Westerlund och Ann-Kristin Åvall.

17-17.45 Bön för kyrkan i världen
Lovsång och förbön för missionsarbetet och kyrkan i världen med Camilla Skrifvars-Koskinen, Helena Rönnberg och Lauri Palin.

18.00 Minifestival både ute och inne
Mat, musik, mingel och mission. Huvudartister är Maria och Tomas Höglund med band.

Barnpassning för yngre barn ordnas kl. 15-16.30.

Anmälan

Anmälan med tanke på måltiderna till församlingens pastorskansli, tfn 09-2391005 (må, ti, to kl. 9-12), e-post sibbo.forsamling@evl.fi. Sista anmälningsdag är 4.5.2022.

För dagen säljs ett matpaket till ett totalpris på 30 €/vuxen och 15 €/studerande och barn (under 6 år gratis). Att bara delta i programmet kostar inget.

Mera praktisk information