Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Bli vår volontär

Alla är välkomna att göra en insats, stor eller liten. Om du är intresserad av att vara med i frivilligverksamheten, kontakta Charlotte Steffansson-Myrskog,  tfn 044 702 8953, charlotte.steffansson-myrskog@finskamissionssallskapet.fi.

Aktuella uppdrag i vår Facebook-grupp

Mission är samarbete – vi behöver dig

Missionen berör och engagerar kristna världen över. Vill du också vara en länk i arbetet och delta i vårt uppdrag? Välkommen med som frivillig! Du kan påverka i sociala media, inspirera till engagemang, översätta aktuella nyheter eller hjälpa till vid olika evenemang. Läs vidare, så får du veta mera!

Gå med i Facebook-gruppen för frivilliga

Via vår Facebook-grupp ”Global aktion och Finska Missionssällskapets frivilliga” får du aktuell information om vår verksamhet och våra frivilliguppdrag. Uppdragen kan till exempel handla om engagemang i social media, översättningar, eller praktisk hjälp vid olika evenemang, där vi samlar medel till Finska Missionssällskapets arbete.

I gruppen för vi samman personer som är intresserade av mission och kyrkans globala arbete. Du får träffa andra som redan engagerar sig för vår verksamhet på olika sätt i Finland. Du träffar även våra alumner som gått olika utbildningar i missionsarbete eller varit utomlands på praktik via Felm Volunteer-programmet. Vi hoppas att du blir inspirerad och vill delta med en konkret insats!

Bli frivillig översättare

Välkommen med i vårt översättargäng! Som översättare kan du jobba hemifrån med att översätta projektrapporter från finska till svenska, eller översätta aktuella webbnyheter och artiklar. Du väljer själv när du ställer upp och vilka texter du tar dig an.

Korttidsinsatser

Manda Karlsson gjorde en tre veckor lång volontärinsats på Finska Missionssällskapet. Under sin volontärperiod jobbade Manda med ombrytning, layout och översättningar.

Manda Karlsson gjorde en tre veckors frivilliginsats för Finska Missionssällskapet. Hon sysslade bland annat med ombrytning och layout.

”Jag fick en lucka i mina studier och bestämde mig för att höra av mig till Finska Missionssällskapet. Jag har i flera års tid översatt projektrapporter på frivilligbasis för sällskapet och det har alltid känts meningsfullt att hjälpa en organisation som också tror på medmänsklighet och godhet.

Det är inspirerande att jobba med globala frågor, och eftersom jag i framtiden vill jobba med humanitärt arbete så var det intressant att få bättre inblick i hur Finska Missionssällskapet arbetar. Alla var otroligt välkomnande och härliga, och jag skulle säga att jag har fått mer av Finska Missionssällskapet än vad jag har gett.”

Manda Karlsson

Anmäl dig

Alla är välkomna att göra en insats, stor eller liten. Om du är intresserad av att vara med i frivilligverksamheten, kontakta Camilla Skrifvars-Koskinen,  tfn 040 6535 650, fornamn.efternamn@finskamissionssallskapet.fi.