Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

OBS INHIBERAD!
Spel: Escape Room
– Res jorden runt, lös ledtrådar, lär dig mer om nutida mission
Torsdag 26 mars klockan 18:00

I Escape Room-spelet har en av Finska Missionssällskapets medarbetare, Sofie Savann, försvunnit. Du följer Sofies fotspår över hela världen för att hitta henne. Under spelets gång bekantar du dig med teman som rör nutida mission.

Anmäl dig via Facebook eller till ann-kristin.avall@finskamissionssallskapet.fi senast tisdag 24 mars. Anmäl samtidigt eventuella dieter/allergier.

Evenemanget äger rum vid Finska Missionssällskapet, Magistratsporten 2 a, Böle, Helsingfors.

 

Brunch: Ung vuxen i Etiopien
Lördag 12 oktober klockan 10:30
OBS! Flyttat till Petruskyrkans övre sal, Skogsbäcksvägen 15, Månsas, Helsingfors.

På lördag sammanslår vi med Brunch för unga vuxna, och träffas i Petruskyrkan klockan 10:30. Det dukas fram en läcker brunch, och vi får samtidigt träffa Tesfaye Nigusu från Etiopien. Som barn fick Tesfaye och hans bror stöd via Missionssällskapet, vilket innebar att han hade möjlighet att fortsätta gå i skolan. Han har nu en magisterexamen i utvecklingssamarbete från Jyväskylä universitet, och jobbar som Missionssällskapets utvecklingsskoordinator i Etiopien. Under brunchen berättar Tesfaye mer om sin bakgrund och hur det är att vara ung vuxen i kyrkan i Etiopien.

Anmäl dig via Facebook eller till charlotte.steffansson-myrskog@finskamissionssallskapet.fi senast torsdag 10 oktober. Anmäl samtidigt eventuella dieter/allergier.

 

Besök: I bergsbyarna i Thailand
Onsdag 13 november klockan 18

I november får vi fler inspirerande gäster – missionärerna Tomas och Riikka-Maria Kolkka. De har i många år jobbat med språkarbete och bibelöversättning, först i Papua Nya Guinea och sedan år 2012 i Thailand. Under kvällen får vi höra mer om deras spännande arbete bland norra Thailands bergsfolk. Vi inleder klockan 18 med en lätt thailändsk middag.

Anmäl dig via Facebook eller till charlotte.steffansson-myrskog@finskamissionssallskapet.fi senast torsdag 10 oktober. Anmäl samtidigt eventuella dieter/allergier.

Evenemanget äger rum vid Finska Missionssällskapet, Magistratsporten 2 a, Böle, Helsingfors.

 

De vackraste julsångerna
Torsdag 12 december klockan 18

Kom med och sjung De vackraste julsångerna i den stämningsfulla Missionskyrkan! Stanna gärna kvar efteråt på glögg och godsaker. I år fyller Missionssällskapet 160 år, så detta blir en festlig tillställning för att uppmärksamma vårt jubileumsår.

 

Mer info om evenemangen kommer även några veckor på förhand på Facebook – följ med i vår Facebook-grupp här för att hålla dig uppdaterad!

Charlotte Steffansson-Myrskog hälsar välkommen med i Global aktion!