Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till sidfot

Tanzania

Tanzania

Zimbabwe

Zimbabwe

Bolivia

Bolivia

Colombia

Colombia

Senegal

Senegal

Namibia

Namibia

Mauretanien

Mauretanien

Etiopien

Ethiopia

Sydafrika

Sydafrika

Israel

Israel

Kambodja

Kambodža

Kina

Kina

Nepal

Nepal

Pakistan

Pakistan

De palestinska områdena

Jordan, Palestina

Thailand

Thaimaa

Angola

Angola

Botswana

Botswana

Venezuela

Venezuela

Papua Nya Guinea

Papua New Guinea

Oman

Oman

Myanmar

Myanmar (Burma)

Syrien

Syria

Angola

Vårt arbete

Vi stärker yrkeskunskapen hos kyrkans personal och ansvarsbärare, samt hjälper kyrkan att utveckla sin ekonomiförvaltning och projektkompetens. Vid kyrkans bibelinstitut i Shangalala utbildas präster, diakoner och lokala missionärer.

Med stöd från Finska Missionssällskapet får barn möjlighet att gå i skolorna som upprätthålls av kyrkan. Martin Luther-skolan är en internatskola som prioriterar barn från isolerade områden och från fattiga familjer. På barnhemmet i Lubango får flickor som förlorat sina föräldrar eller kommer från svåra förhållanden gå i skola, äta en mångsidig kost och möjlighet att växa upp i en trygg omgivning.

Programmet Ett lyckligt barn möjliggör skolgång, en god hälsa och allmänbildning för barnen i det fattiga området Lubango, så de kan skaffa sig ett bättre yrke. På så vis finns det hopp om att bryta fattighetspiralen i framtiden.

Vi stöder kyrkans tillväxt och främjar ökad läskunnighet bland befolkningen genom att understöda bibelöversättningsarbetet på flera minoritetsspråk. Med hjälp av tryckeriet i Shangalala producerar kyrkan det material som behövs i arbetet.

Vill du hjälpa? Ge en gåva.

Bilder från vårt arbete i Angola